banners not displayed on homepage

This is the place to post questions and comments about the FlexBanner component
Post Reply
fsiteur
Posts: 19
Joined: Mon Aug 11, 2014 3:09 pm

banners not displayed on homepage

Post by fsiteur » Tue Dec 09, 2014 1:32 pm

Banners are not displayed on the homepage and I did set it in the module 'assignment 'on all pages'. Content specific advertising options for the banners are disabled. I have flexbanner also installed at another website and all settings are the same and this problem does not occur at this other site. Any idea what this can be? Thanks in advance. Floris (Joomla! 3.3.6 and Flexbanner 4.0.20).

Andrew998
Posts: 1384
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: banners not displayed on homepage

Post by Andrew998 » Tue Dec 09, 2014 4:53 pm

If you aren't using CSA and it is turned off in both the module and the banner plus the module is displayed on all pages then I'm not sure what the problem is. Are you sure you aren't running an Ad Blocker in your browser?
Andrew998
Developer

fsiteur
Posts: 19
Joined: Mon Aug 11, 2014 3:09 pm

Re: banners not displayed on homepage

Post by fsiteur » Wed Dec 10, 2014 5:01 pm

Thanks and I am indeednnot using any adblocker. And as I said the settings are exactly the same at another site and then the problem does not occur. That is what is driving me nuts....
Floris

Andrew998
Posts: 1384
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: banners not displayed on homepage

Post by Andrew998 » Wed Dec 10, 2014 5:04 pm

I'm happy to have a look but otherwise can't help.
Andrew998
Developer

fsiteur
Posts: 19
Joined: Mon Aug 11, 2014 3:09 pm

Re: banners not displayed on homepage

Post by fsiteur » Wed Dec 10, 2014 5:19 pm

The website with the problem is http://marine-nrg.com/ two banners are now displayed at the homepage using CSA. The other banners are only displayed at other pages.

Andrew998
Posts: 1384
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: banners not displayed on homepage

Post by Andrew998 » Wed Dec 10, 2014 5:28 pm

Sorry, FlexBanners doesn't work correctly with Joomla Sef. It does something strange to URLs that breaks something (it works fine with sh404sef).
Andrew998
Developer

fsiteur
Posts: 19
Joined: Mon Aug 11, 2014 3:09 pm

Re: banners not displayed on homepage

Post by fsiteur » Wed Dec 10, 2014 5:55 pm

I understand but Joom SEF is disabled for flexbanner like I did at the other site.

Andrew998
Posts: 1384
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: banners not displayed on homepage

Post by Andrew998 » Wed Dec 10, 2014 5:57 pm

But that only affects the links in FlexBanners. It's the page url that causes problems. But if it works on the other site I'm confused. I can't do anything more without admin access to the backend of your site.
Andrew998
Developer

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests