error 500 on client menu after upgrade to 4.0.28

This is the place to post questions and comments about the FlexBanner component
Post Reply
ruud
Posts: 9
Joined: Mon Nov 17, 2014 8:43 am

error 500 on client menu after upgrade to 4.0.28

Post by ruud » Wed Nov 18, 2015 10:00 am

Hi,

upgraded flexbanner some time back on my site to latest version 4.0.28... so far so good.
Just logged in on the front end and wanted to see how my ads where doing, just to get an error 500 on the menu (com_flexbanners » client) :(

Tested on my development server where 4.0.25 was still installed: front-end display shows up just fine
updated to 4.0.28 and error 500

set my server to report level development, but don't get any extra info.

If there i something I can do to help please le me know!
regards,
Ruud.

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: error 500 on client menu after upgrade to 4.0.28

Post by Andrew998 » Wed Nov 18, 2015 10:54 am

I'll issue a fix later today. Thanks for spotting this.
Andrew998
Developer

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: error 500 on client menu after upgrade to 4.0.28

Post by Andrew998 » Wed Nov 18, 2015 11:13 am

Fix issued (4.0.29).
Andrew998
Developer

ruud
Posts: 9
Joined: Mon Nov 17, 2014 8:43 am

Re: error 500 on client menu after upgrade to 4.0.28

Post by ruud » Thu Nov 19, 2015 9:06 am

Cool, just tested new release and can confirm that issue is solved and everything is working again :)
Thanks for the quick response time and fix!

Post Reply