FlexBanner & SEO

This is the place to post questions and comments about the FlexBanner component
Post Reply
TheHacker
Posts: 3
Joined: Tue Mar 03, 2009 10:34 am

FlexBanner & SEO

Post by TheHacker » Tue Mar 03, 2009 10:45 am

HI,
first i want to say that this is excellent component just what i needed for swf banner types,
but there is a problem when i turn on default joomla seo flash banners are shown on front page, also in sections, but when i open some article they disappear. i tested it on 2 servers and got the same, also joomla is 1.5.9
any help would be appreciated.

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: FlexBanner & SEO

Post by Andrew998 » Tue Mar 03, 2009 10:58 am

It's not a problem I've seen so I'll take a look.
Andrew998
Developer

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: FlexBanner & SEO

Post by Andrew998 » Tue Mar 03, 2009 12:03 pm

Okay, I've confirmed the problem. Very strange! Do you get the "Get Flashplayer" message on the pages the banner doesn't show?
Andrew998
Developer

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: FlexBanner & SEO

Post by Andrew998 » Tue Mar 03, 2009 1:34 pm

I believe the issue is fixed in the new release (1.5.14):
http://joomlacode.org/gf/project/flexadvert1_5/frs/
Andrew998
Developer

TheHacker
Posts: 3
Joined: Tue Mar 03, 2009 10:34 am

Re: FlexBanner & SEO

Post by TheHacker » Wed Mar 04, 2009 4:17 pm

sorry for late answer, i get that msg also, ill try fix now and tell is it ok :D

also can you tell me what file has been changed because i already have banners on my live site and i don't want to lose them and do all that again.
Regards,
Nenad

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: FlexBanner & SEO

Post by Andrew998 » Wed Mar 04, 2009 5:38 pm

You don't have to. The component and module both use the latest Joomla upgrade technique. Just install them over the existing ones without uninstalling them first.
Andrew998
Developer

TheHacker
Posts: 3
Joined: Tue Mar 03, 2009 10:34 am

Re: FlexBanner & SEO

Post by TheHacker » Wed Mar 04, 2009 5:39 pm

realised that and i reinstalled it and it's working perfectly.
This is the best banner component for joomla 1.5
thanks for quick fix and reply :)

Post Reply