Manage location and clients does not work in flexbanner

This is the place to post questions and comments about the FlexBanner component
Post Reply
netreprise
Posts: 3
Joined: Sun Dec 15, 2013 9:41 pm

Manage location and clients does not work in flexbanner

Post by netreprise » Sun Dec 15, 2013 9:45 pm

I have installed the Flexbanner plugin. I created the module and then wanted to fill in the required manage clients and manage location fields.
They opened each (of xourse, separately) but when I clicked on the save or save&close buttons, nothing happened.
This repeated countless times so I decided to ask you for help

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Manage location and clients does not work in flexbanner

Post by Andrew998 » Mon Dec 16, 2013 10:50 am

Which version of Joomla and FlexBanner are you using?
Andrew998
Developer

netreprise
Posts: 3
Joined: Sun Dec 15, 2013 9:41 pm

Re: Manage location and clients does not work in flexbanner

Post by netreprise » Mon Dec 16, 2013 12:17 pm

Andrew998 wrote:
> Which version of Joomla and FlexBanner are you using?
I am using Joomla 3.0 and Flexbanners 4.0.0.
In the extensions sections flexbanners component and flexbanners module are listed. In the components section Flebanners is added and when I open it shows
Flexbanners
Manage categories
Manage clients
Manage links
Manage locations
Manage sizes

I can add categories but cannot ad clients and locations

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Manage location and clients does not work in flexbanner

Post by Andrew998 » Mon Dec 16, 2013 12:24 pm

Latest version is 4.0.2 so please update.

Have you checked your error logs or turned on debugging? It works fine in testing and there aren't any other reports of problems. Is the page loading completely in the first place?
Andrew998
Developer

netreprise
Posts: 3
Joined: Sun Dec 15, 2013 9:41 pm

Re: Manage location and clients does not work in flexbanner

Post by netreprise » Mon Dec 16, 2013 2:10 pm

Hi,

Firstly, I use joomla 3.0 provided online by the hosting company and therefore I use the control panel online. I do not know how to debug or look for errors. It seems that the package file has been uploaded successfuly and when I enter into a specific function (e.g. manage location), andwant to add a new location, I am allowed to enter the name of the location BUT
then the only button to react clicking is the cancel button. I simply cannot save the new location and have no idea why, It was the case with version 4.0.0. and 4.0.2 as well.

Andrew998 wrote:
> Latest version is 4.0.2 so please update.
>
> Have you checked your error logs or turned on debugging? It works fine in
> testing and there aren't any other reports of problems. Is the page loading
> completely in the first place?

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Manage location and clients does not work in flexbanner

Post by Andrew998 » Mon Dec 16, 2013 3:04 pm

It could be a file permission error or perhaps not enough php memory. The Joomla System Information page will allow you to check that file settings are correct and how much memory is available. If it needs more memory your host should have some way of increasing it, probably using a php.ini file.
Andrew998
Developer

Albertp
Posts: 2
Joined: Thu Jan 23, 2014 7:20 pm

Re: Manage location and clients does not work in flexbanner

Post by Albertp » Thu Jan 23, 2014 7:44 pm

(Save, Save & Close, Save & New) locations backend buttons do not work.
Version FlexBanners4 4.0.6 for Joomla 3.0.1

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Manage location and clients does not work in flexbanner

Post by Andrew998 » Thu Jan 23, 2014 10:41 pm

I suspect it's either a problem with your hosting or a Javascript problem with your browser. I assume you are using the default Isis admin template?
Andrew998
Developer

Albertp
Posts: 2
Joined: Thu Jan 23, 2014 7:20 pm

Re: Manage location and clients does not work in flexbanner

Post by Albertp » Fri Jan 24, 2014 8:59 am

If I am using the template Isis, I tested with Hathor template does not work.
I'm working on a localhost, can this be the problem?

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Manage location and clients does not work in flexbanner

Post by Andrew998 » Fri Jan 24, 2014 9:08 am

It could be the problem. Have you tried looking at your error logs?
Andrew998
Developer

Post Reply