Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

This is the place to post questions and comments about the FlexBanner component
Andrew998
Posts: 1384
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by Andrew998 » Thu Feb 20, 2014 5:57 pm

Happy to look at it if you email me details.
Andrew998
Developer

alfred32
Posts: 8
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:17 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by alfred32 » Thu Feb 20, 2014 6:06 pm

Hi Andrew,
I've just send it to you by email.
Thanks :-)

Andrew998
Posts: 1384
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by Andrew998 » Thu Feb 20, 2014 6:09 pm

Now fixed. You didn't have a client set. I'll improve the validation to help with this issue.
Andrew998
Developer

alfred32
Posts: 8
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:17 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by alfred32 » Thu Feb 20, 2014 6:10 pm

Wahou !! Beautiful !!

Thanks a lot.


Nota: don't forget to edit the documentation. For me was not clear about the need to get a client. I thought it was optionnal and it's mandatory.

sterry18
Posts: 1
Joined: Thu Feb 27, 2014 11:42 pm

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by sterry18 » Thu Feb 27, 2014 11:45 pm

I have the exact same problem as the other poster here. I have a client set but it is not showing up.

Andrew998
Posts: 1384
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by Andrew998 » Fri Feb 28, 2014 9:13 am

I suspect you have a different problem but I'm happy to take a look if you send me details.
Andrew998
Developer

goldenwales
Posts: 1
Joined: Thu Sep 11, 2014 2:03 pm

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by goldenwales » Thu Sep 11, 2014 2:06 pm

I am having the same problem, I have set both fields to yes and also have a client setup: But i still cant get the banner to appear on my site. Can you please help with this Andrew

Andrew998
Posts: 1384
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by Andrew998 » Thu Sep 11, 2014 2:12 pm

If you send me details I'm happy to take a look.
Andrew998
Developer

Andrew998
Posts: 1384
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by Andrew998 » Thu Sep 11, 2014 2:27 pm

Simple solution. You had it just appearing on your home page but in the content restrictions of the banner had set "Show on Frontpage" to no. This overrides the individual item selection you were using.
Andrew998
Developer

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests