Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

This is the place to post questions and comments about the FlexBanner component
alfred32
Posts: 8
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:17 am

Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by alfred32 » Thu Feb 20, 2014 11:22 am

Hi,

First, thank you for what seems to be a very good component :-) .

I've recently install flexbanner on joomla 3.2.2

I've create a location, link, category, flexbanner. Then, I've create a module.

Unfortunately, the module doesn't appear.
I've try to put "show title" for the module, in order to see if it's a problem with the module or the content of the module but the module title doesn't appear...
Other modules like rss, login, etc. appear...

Do you have some advice ?

Brgds


Nota: I've try now on 2 other installations and it's still not working : module doesn't appear.
Please see the image of module publication. It seems perfect. Isn't it ?
[attachment=0]Flexbanner-1.png[/attachment]
[attachment=1]Flexbanner-2.png[/attachment]
Attachments
Flexbanner-1.png
Flexbanner-1.png (57.9 KiB) Viewed 3717 times
Flexbanner-2.png
Flexbanner-2.png (35.48 KiB) Viewed 3718 times
Last edited by alfred32 on Thu Feb 20, 2014 1:44 pm, edited 1 time in total.

alfred32
Posts: 8
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:17 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 problem ???

Post by alfred32 » Thu Feb 20, 2014 1:43 pm

So, I've make a new fresh joomla installation with nothing else : just joomla 3.2.2 + your last extension download from http://extensions.joomla.org/extensions ... ement/6951

It's not working.

Is it a problem with joomla 3.2 ??

New location
New link : http://www.google.com
New category : test--1
New banner : test--1b
+ show on front page


Create new module
Publish module
Position7
Menu assignments on all pages

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by Andrew998 » Thu Feb 20, 2014 3:56 pm

Have you turned on Content Specific Advertising in the module?
Andrew998
Developer

alfred32
Posts: 8
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:17 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by alfred32 » Thu Feb 20, 2014 5:36 pm

Hi,

Thank you for your answer.

No, it was to No (as shown on the picture 1).

Following your answer, I've put it to Yes but it doesn't change...

An idea ?

Brgds

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by Andrew998 » Thu Feb 20, 2014 5:38 pm

It needs to be yes in both the banner set up and the module.

I assume you aren't running an ad blocker in your browser.
Andrew998
Developer

alfred32
Posts: 8
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:17 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by alfred32 » Thu Feb 20, 2014 5:42 pm

Sorry : where is "yes" for this topic in banner set up ?

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by Andrew998 » Thu Feb 20, 2014 5:45 pm

Restrict by ID on the content restriction tab.
Andrew998
Developer

alfred32
Posts: 8
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:17 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by alfred32 » Thu Feb 20, 2014 5:52 pm

Unfortunately, it's the same.
I've try to put on protostar position 7, banner, top center...

So, now :
In module, "Enable content specific advertising" is to YES
in FlexBanner component, Content restriction, "Restrict by ID" is to YES

... :cry: :roll:
Nota: I've also try to add the only category in restrict... Doesn't change

Andrew998
Posts: 1400
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by Andrew998 » Thu Feb 20, 2014 5:55 pm

That's our test configuration and it works here.
Andrew998
Developer

alfred32
Posts: 8
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:17 am

Re: Module Banner doesn't appear // Joomla 3.2 Problem ???

Post by alfred32 » Thu Feb 20, 2014 5:56 pm

Do you want the access to the web site ? There is nothing on it, it's a fresh install :
Joomla 3.2.2 + your last version . Nothing else.

Post Reply