Flexbanner to K2 compatible?

This is the place to post questions and comments about the FlexBanner component
Post Reply
kotisivutohtori
Posts: 2
Joined: Wed Jul 26, 2017 9:32 am

Flexbanner to K2 compatible?

Post by kotisivutohtori » Wed Jul 26, 2017 9:36 am

Hi,
was testing Flexbanner and it looks great. Do you have any plans to make it K2 compatible? SO that the banners could be shown in specific K2 category or K2 item. If no plans for that, then how much would you charge for adding that option?

- Anne

Andrew998
Posts: 1345
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Flexbanner to K2 compatible?

Post by Andrew998 » Wed Jul 26, 2017 9:39 am

Sorry, I have no plans to make it compatible with K2 and don't have the time to do so at present.
Andrew998
Developer

kotisivutohtori
Posts: 2
Joined: Wed Jul 26, 2017 9:32 am

Re: Flexbanner to K2 compatible?

Post by kotisivutohtori » Wed Jul 26, 2017 10:05 am

Ok, thanks for the info!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests