Banners Running - NO component

This is the place to post questions and comments about the FlexBanner component
Post Reply
test4r2ro
Posts: 4
Joined: Fri Jan 08, 2016 8:57 pm

Banners Running - NO component

Post by test4r2ro » Fri Jan 08, 2016 9:01 pm

I have checked the Database tables, and they exist with the the right information and the banners are running just fine, however the component needed to manage the banners is not there.

The module is there, and has the right settings, and displaying and rotating the banners just fine.

BUT

There is no FelxBanner option under the component menu.

Andrew998
Posts: 1340
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Banners Running - NO component

Post by Andrew998 » Fri Jan 08, 2016 9:05 pm

I've never seen that problem before. Have you tried reinstalling FlexBanner?
Andrew998
Developer

test4r2ro
Posts: 4
Joined: Fri Jan 08, 2016 8:57 pm

Re: Banners Running - NO component

Post by test4r2ro » Fri Jan 08, 2016 9:08 pm

As a possible solution, I tried to reinstall the component with the latest version, but I get an error

content_types' doesn't exist SQL=INSERT INTO


PHP Built On Linux 2.6.32-573.8.1.el6.x86_64 #1
SMP Tue Nov 10 18:01:38 UTC 2015 x86_64
Database Version 5.1.73
Database Collation utf8_general_ci
PHP Version 5.3.3
Web Server Apache/2.2.15 (CentOS)
WebServer to PHP Interface apache2handler
Joomla! Version Joomla!
2.5.28 Stable [ Ember ] 10-December-2014 15:00 GMT

Joomla! Platform Version
Joomla Platform 11.4.0 Stable [ Brian Kernighan ] 03-Jan-2012 00:00 GMT

User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64)
AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
Chrome/47.0.2526.106 Safari/537.36

test4r2ro
Posts: 4
Joined: Fri Jan 08, 2016 8:57 pm

Re: Banners Running - NO component

Post by test4r2ro » Fri Jan 08, 2016 9:20 pm

This is the screenshot with the module and the component menu!

Andrew998
Posts: 1340
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Banners Running - NO component

Post by Andrew998 » Fri Jan 08, 2016 9:44 pm

Ah, that's come up before. I'll have to do you a custom install when I have a moment. To be honest the right solution is to upgrade to Joomla 3 because 2.5 isn't really supported any more.
Andrew998
Developer

Andrew998
Posts: 1340
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:43 am

Re: Banners Running - NO component

Post by Andrew998 » Mon Jan 11, 2016 8:47 am

Can you try this version.
Attachments
com_flexbanners_4.0.29_update.zip
(295.17 KiB) Downloaded 71 times
Andrew998
Developer

test4r2ro
Posts: 4
Joined: Fri Jan 08, 2016 8:57 pm

It worked, SOLVED -- Thank you!

Post by test4r2ro » Mon Jan 25, 2016 11:47 pm

Banners Running - NO component - Solved

I downloaded and installed your file, now it ll is back to working normal, thank you.
Attachments
ScreenCapture #4.png
ScreenCapture #4.png (58.85 KiB) Viewed 1108 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests