Page 1 of 1

Flexbanner to K2 compatible?

Posted: Wed Jul 26, 2017 9:36 am
by kotisivutohtori
Hi,
was testing Flexbanner and it looks great. Do you have any plans to make it K2 compatible? SO that the banners could be shown in specific K2 category or K2 item. If no plans for that, then how much would you charge for adding that option?

- Anne

Re: Flexbanner to K2 compatible?

Posted: Wed Jul 26, 2017 9:39 am
by Andrew998
Sorry, I have no plans to make it compatible with K2 and don't have the time to do so at present.

Re: Flexbanner to K2 compatible?

Posted: Wed Jul 26, 2017 10:05 am
by kotisivutohtori
Ok, thanks for the info!