Page 1 of 1

Insert button fails to work when inserting graphic

Posted: Wed Mar 28, 2018 8:08 pm
by URTH
Hello,

Great component! I just installed and this is working great! Only issue is when creating a Flexbanner and you select the image the insert button doesn't get rid of the folder/img selection box that opens up. I have to use the X and sometimes it doens't put the image in, Any idea how to make this work correctly?

Tony

Re: Insert button fails to work when inserting graphic

Posted: Thu Mar 29, 2018 8:49 am
by Andrew998
The most likely cause of that is a Javascript clash with something else on your site. Do you have an unusual Admin interface or helper installed?

Re: Insert button fails to work when inserting graphic

Posted: Fri Apr 13, 2018 2:42 pm
by wildazzjw
I have the same problem. Insert used to work but doesn't anymore.

Re: Insert button fails to work when inserting graphic

Posted: Fri Apr 13, 2018 2:52 pm
by Andrew998
It does appear there may be a problem with the TinyMCE editor which is new. I dont' use the default editor (JCE is so much better) so didn't notice it.

I'll see if I can sort it out when I have a moment. but it doesn't appear to stop the extension working.

Re: Insert button fails to work when inserting graphic

Posted: Mon Apr 16, 2018 1:39 pm
by Andrew998
This seems to be a bigger issue with TinyMCE editor introduced in Joomla 3.8.6. If you try and insert an image in content you see a similar issue. I'm trying to see if I can find anything about it but I don't believe it is a problem with Flexbanners.